Välj en sida

Om QP-kollen

QP-kollen

”Förälska dig i allt, utan att tveka, bara fall och gör det hårt

Vad? QP-kollen är en innovativ och transformativ inspirationsblogg, sprungen ur en genuin längtan efter ren och enkel TRENDSPANING. QP-kollen innehåller generöst med reflektioner, tips och trendenser från till exempel våra resor, kultursfären, modevärlden, designkluster, arkitektur och retail.

Hur? QP-kollen grundar sig på desktop research, såväl som empiri, undersökningar i vår panel samt interaktion och iakttagelser i verkligheten omkring oss. Givetvis är vi även magasinslukare av sällan skådat slag.

När? QP-kollen utkommer varannan fredag där vi djupdyker i aktuella trender och bjuder på spännande reflektioner. Prenumerera NU genom att fylla i formuläret nedan!

Redaktionen har också möjlighet att skräddarsy QP-kollar efter kunders specifika behov och önskemål.

Vi som jobbar med kollen är Mathilda Dalberg och Victoria Sandell.

Jag som bloggar

Jag heter Mathilda Dalberg och jobbar på Quattroporte. Jag älskar allt som har med mode, design, arkitektur, konst och fotografi att göra och kommer regelbundet dela med mig av mina spaningar. Du kan läsa mer om mig och vad jag pysslar med här!